Bosanskohercegovački pjevač koji je na bh. scenu došao nakon uspjeha u showu “Zvezde Granda” Amar Jašarspahić Gile večeras je u centru Kaknja za svoje sugrađane, ali i goste iz cijele Bosne i Hercegovine priredio trosatni koncert za pamćenje.

Jašarspahić je simpatije bh. javnosti zadobio nakon nastupa na Zvezdama Granda nakon čega je u Bosni i Hercegovini zemljama regije održao nekoliko koncerata.

Večerašnji koncert u Kaknju u sklopu kulturno-zabavne manifestacije Kakanjski dani počeo je u 21 sati, a završio je oko ponoći nakon što je skoro tri sata svojim sugrađanima, ali i svim posjetiocima iz drugih bh. gradova otpjevao svoje autorske pjesme, ali i pjesme najpopularnijih pjevača iz BiH i zemalja regije.

Tako su se na repertoaru Jašarspahića pronašle pjesme Dine Merlina, Halida Bešlića, Saše i Dejana Matića, Ace Lukasa, Željka Šašića, Tome Zdravkovića, Bijelog Dugmeta i brojnih drugih pjevača.

Publika je zajedno s Jašarspahićem blizu tri sata uglas pjevala hitove, a njegov večerašnji nastup nagradila je velikim aplauzom.

Klix

Komentariši